0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-13%

AVR Mak Star SR5000VA

15.990,00 ден 13.990,00 ден

Гаранција 12 месеци

Шифра: SR5000VA Категорија:

ТИП: МОНОФАЗЕН
НАЧИН НА РЕГУЛАЦИЈА: СЕРВО МОТОР
ВЛЕЗЕН НАПОН: 150 – 230V
ИЗЛЕЗЕН НАПОН: 220V 50Hz | 5000W MAX
СТЕПЕН НА ТОЧНОСТ: ±3%
БРЗИНА НА РЕГУЛАЦИЈА: >10V/s
ДИМЕНЗИИ ( мм ): 315x235x260
ТЕЖИНА ( кг ): 13.5