0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.

AVR nJoy Akin 2000

5.990,00 ден

Серијата Akin е развиена за да ги задоволи потребите на корисниците кои бараат стабилен напон за нивната електронска опрема. Akin е дизајниран за да се осигури дека опремата го добива потребниот напон.

Гаранција 24 месеци.

Шифра: PWAV-20002AK-AZ01B Категорија:
 • Power
  2000VA / 1600W
 • Nominal Input Voltage
  220Vac
 • Accepted Input Voltage Range
  Normal mode: 140-260Vac
 • Wide mode: 110-270Vac
 • Accepted Output Voltage Range
  Normal mode: 208-245Vac
 • Wide mode: 154-238Vac
 • Frequency
  60Hz or 50Hz
 • Outlets
  2 x Shucko
 • Operation Temperature
  0 – 40°C
 • Dimensions
  233.6 x 134 x 181mm
 • Weight
  6.55Kg
 • Indicator
  LCD Display
 • LED indicators:
  – AVR status,
  – Voltage range switch,
  – Output adjustable voltage range,
  – Time delay
 • Features
  Over-voltage protection
 • Under-voltage protection
 • Over-heat protection
 • Over current protection