0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-10%

HDD EXT WD My Book 6TB

9.790,00 ден 8.790,00 ден

Гаранција 24 месеци

Шифра: WDBBGB0060HBK-EESN Категорија:

Основни карактеристики
Капацитет 6 TB
Интерфејс USB 3.0
Бафер [МБ] 64
Формат 3,5
Број на вртежи [рпм] 5.400
Дата Бит Рата [МБ/с] 0
Останати карактеристики
Гласност (пишување-бришење) WD Drive Utilities
Заштита AES 256 bit encryption