0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.
-7%

MFP MONO LEXMARK MB2338adw

13.390,00 ден 12.390,00 ден

Мултифункционален принтер погоден за канцелариско работење.

Гаранција 12 месеци 

Спореди
Шифра: 36SC690 Категорија:
 • Големина на медиум : A4
 • Брзина на печатење А4 : 35ppm
 • Максимален месечен капацитет : 50000pgs
 • Процесор : 1000MHz
 • Меморија : 1024MB
 • Резолуција : 1200x1200dpi
 • Прва страна за : 6,5sec
 • Влез на хартија : 350
 • Излез на хартија : 150
 • Автоматски повлекувач на хартија : Да
 • Двостран автоматски повлекувач на хартија : Не
 • Мрежен приклучок : Да
 • Безжичен прикучок : Да
 • Двострано печатење : Да
 • Факс : Да