0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.
-13%

Mi Robot Vacuum Mop Essential

14.990,00 ден 12.990,00 ден

Гаранција 12 месеци

Шифра: 0001191675 Категорија:
 • Функции Дигитален компас Жироскоп
 • Комуникација Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
 • Моќ на вшмукување 2200Pa
 • Функции на правосмукалка: Конструкција без торби, Сензор за карпа, Сензор за судир, Сензор за забрзувањe, Радарски сензор, ѕиден сензор, Сензор за пад, Сензор за целосен контејнер, Бришење, Брзинометар, Само-полнење, Вшмукување
 • Капацитет на контејнерот за прашина: 420 мл
 • Моќност Мрежа Докинг станица
 • Капацитет на батеријата 2500 мАх литиумска, ви овозможува да исчистите до 90 м²
 • Номинална моќност 25V
 • Излезна моќност Докинг станица: 20V / 1.2А
 • Номинален напон 14.4V
 • Боја Бела
 • Материјал Пластика
 • Додатоци: Правосмукалка, Докинг станица, Напојување, Основа Полувлажен продолжеток на џогер, Адаптер за чистење четки, Упатство за користење, Дополнителни информации, мобилна апликација, Надминување на препреки до 17mm.