0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-8%

MON Philips 242B1H

12.390,00 ден 11.390,00 ден

Опремен со карактеристики за подобрување на продуктивноста, безбедна pop-up веб-камера со Windows Hello, Philips 242B1H нуди поголема безбедност и овозможува ефективно и удобно работење.

Гаранција 36 месеци

Шифра: 242B1H/00 Категорија:
Display size : 23,8″
DisplayType : IPS
Resolution : 1920×1080
Contrast : 1000:1
Brightness : 250cd/m2
Response time : 4ms
VGA : Да
DVI : Да
HDMI : Да
Display Port : Да
Camera : 2.0 megapixel FHD camera with microphone and LED i
Height adjustment : 150 mm
Swivel : -/+ 180