0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-8%

MS ENERGY e-romobil NEUTRON n3 Dark Gray

24.990,00 ден 22.990,00 ден

Гаранција 12 месеци

Шифра: 0161411 Категорија:

MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет. Преминот од тротоар на улица и назад повеќе не е проблем. Големи тркала и преден амортизер соврешно ќе одговараат за оваа задача! Алуминиумска или магнезиумска рамка, целиот тротинет го прават многу лесен, и едноставен за склопување и носење. LCD екранот ги нуди сите потребни информации поврзани за состојбата на батеријата, брзината и останатите податоци за возењето. Карактеристики: Мотор: 350W, Предна кочница и задна диск кочница, Батерија – Samsung литиумска 36V/7,5Ah, време на полнење на батеријата до 4 часа, конструкција – Магнезиум, Големина на тркала: 10″ ( 10″ x 2.125). Максимална брзина 25 km/h, Домет со полна батерија – 20-28 km, Носивост – до 100 kg, LCD екран: покажува брзина на движење, статус на батеријата, ниво на моќност, вкупна километража и Trip, 2 копчиња, вкучено/исклучено, предно и задно LED светло со илуминација (конторла со помош на апликација). Димензии на составен тротинет: 120 х 52 х 120 cm, димензии на склопен тротинет: 120 х 52 х 52 cm. Нето тежина – 13,9 kg, бруто тежина 16,7 kg.