0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.
-14%

nJoy Aira 600

13.990,00 ден 11.990,00 ден

Aira 600 е соодветен UPS за заштита и функционалност на единицата за централно греење. За време на прекин на електричната енергија, нашиот UPS ќе и помогне на грејната единица да работи во нормални параметри, обезбедувајќи поддршка за електрична енергија потребна за снабдување со топла вода, топлина и удобност, без оглед на проблемите предизвикани од недостаток на електрична енергија од мрежата.

Гаранција 36 месеци

Шифра: UPCSTLP860TAICP01B Категорија:
 • Power
 • 600 VA / 500 W
 • Accepted Input Voltage Range
 • 145~275 VAC
 • Nominal Input Voltage
 • 230Vac
 • Accepted Output Voltage Range
 • 213~248VAC
 • Nominal Output Voltage
 • 230Vac
 • Type
 • Line Interactive
 • Frequency
 • 50Hz
 • Outlets
 • 2 x Schuko Battery Backup & Surge Protection
 • Transfer Time to Battery / AC
 • <10 ms
 • Battery Specification
 • Car type battery or Deep-cycle battery (not included)
 • Environment
 • Humidity: 20 % -90 % (non-condensing)

Temperature: 0-40 grades Celsius

Noise level: less than 40 dB

 • LCD Display
 • AC Mode, Battery Mode, Load Level, Battery Level, Input Voltage, Output Voltage, Frequency
 • Features

Selectable charging current (10A or 20A)

Ideal for central heating units

Long backup time

Overload protection

Short circuit protection

Cold start function

Off mode charging

Automatic Voltage Regulation

Auto restart while AC is recovering