0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-25%

nJoy Akin 1000

3.990,00 ден 2.990,00 ден

Серијата Akin е развиена за да ги задоволи потребите на корисниците кои бараат стабилен напон за нивната електронска опрема. Akin е дизајниран за да се осигури дека опремата го добива потребниот напон.

Гаранција 24 месеци

Шифра: PWAV-10001AK-AZ01B Категорија:

Power
1000VA / 800W

Nominal Input Voltage
220Vac

Accepted Input Voltage Range
Normal mode: 140-260Vac

Wide mode: 110-270Vac

Accepted Output Voltage Range
Normal mode: 208-245Vac

Wide mode: 154-238Vac

Frequency
60Hz or 50Hz

Outlets
1 x Shucko

Operation Temperature
0 – 40°C

Dimensions
196.8 x 110 x 123.5mm

Weight
3.91Kg

Indicator
LCD Display

LED indicators:
– AVR status,
– Voltage range switch,
– Output adjustable voltage range,
– Time delay

Features
– Over-voltage protection

– Under-voltage protection

– Over-heat protection

– Over current protection