0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.
-13%

nJoy Akin 3000

7.990,00 ден 6.990,00 ден

Серијата Akin е развиена за да ги задоволи потребите на клиентите кои бараат стабилен напон за нивната електронска опрема. Акин е дизајниран да осигура дека вашата опрема го прима напонот што спаѓа во наведениот опсег.

Гаранција 24 месеци

Шифра: PWAV-30002AK-AZ01B Категорија:
 • Power
 • 3000VA / 2400W

 • Nominal Input Voltage
 • 220Vac

 • Accepted Input Voltage Range
 • Normal mode: 140-260Vac

  Wide mode: 110-270Vac

 • Accepted Output Voltage Range
 • Normal mode: 208-245Vac

  Wide mode: 154-238Vac

 • Frequency
 • 60Hz or 50Hz

 • Outlets
 • 1 x Schuko

  1 x IEC C19

 • Operation Temperature
 • 0 – 40°C

 • Dimensions
 • 297.1 x 150 x 199mm

 • Weight
 • 8.56Kg

 • Indicator
 • LCD Display

  LED indicators:
  – AVR status,
  – Voltage range switch,
  – Output adjustable voltage range,
  – Time delay

 • Features
 • Over-voltage protection

  Under-voltage protection

  Over-heat protection

  Over current protection