0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.
-10%

nJoy Akin 3000VA

5.990,00 ден 5.390,00 ден

Серијата Akin е развиена за да ги задоволи потребите на корисниците кои бараат стабилен напон за нивната електронска опрема. Akin е дизајниран за да се осигури дека опремата го добива потребниот напонот.

Гаранција 24 месеци.

Спореди
Шифра: PWAV-30002AK-AZ01B Категорија:

Power : 3000VA / 2400W

Nominal Input Voltage: 220Vac

Accepted Input Voltage Range

 • Normal mode: 140-260Vac
 • Wide mode: 110-270Vac

Accepted Output Voltage Range

 • Normal mode: 208-245Vac
 • Wide mode: 154-238Vac

Frequency: 60Hz or 50Hz

Outlets

 • 1 x Schuko
 • 1 x IEC C19

Operation Temperature: 0 – 40°C

Dimensions : 297.1 x 150 x 199mm

Weight: 8.56Kg

Indicator

LCD Display

LED indicators: 
– AVR status,
– Voltage range switch,
– Output adjustable voltage range,
– Time delay

Features

 • Over-voltage protection
 • Under-voltage protection
 • Over-heat protection
 • Over current protection