0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-10%

PRN CLJ HP 150nw

10.390,00 ден 9.390,00 ден

Гаранција 12 месеци

Шифра: 4ZB95A Категорија:

Основни карактеристики
Брзина на испис – Ц/Б [стр/мин 18
Брзина на испис – боја [стр/ми 4
Резолуција на испис [дпи] 600×600
Вриеме на испис прве стране – 25.3
Време на испис на првата стран 12.4
Меморија [МБ] 64
Процесор 400
Емулација SPL
Разлучивост исписа 600
Останати карактеристики
Проширливост [МБ] 0
Фиока за влез [листови] 150
Кратенка за излез [листови] 50
Дуплекс automatic
Месечен циклус [стр.] 20000
ЛЦД екран