0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-5%

PRN INK CAN MF Pixma G3411

10.990,00 ден 10.490,00 ден

Гаранција 24 месеци

Шифра: M0734747 Категорија:

Основни карактеристики
Брзина на принтање – Ц/Б [стр/ 8.8
Брзина на испис – боја [стр/ми 5
Резолуција на испис [дпи] 4800×1200
Резолуција на копирање [дпи] 600×1200
Време на копирање на првата с 3.5
Вид на скенер flatbed
Резолуција на скенирање – физ 600×1200