0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-11%

PRN INK CAN Pixma G1411

9.190,00 ден 8.190,00 ден

Гаранција 12 месеци 

Шифра: 2314C025AA Категорија:

Основни карактеристики
Брзина на печатење – Ц/Б [стр/мин] 5
Брзина на испис – боја [стр/мин] 8
Брзина на печатење 10kc15 [с] 60
Резолуција на испис [дпи] 4800×1200

Подржани формати за испис
10×15 cm
13×18 cm
A4