1 Продукти - 9.390,00 ден
1

Севкупно: 9.390,00 ден

Кошничка Нарачај

-10%

PRN INK CAN Pixma G1411

9.590,00 ден 8.590,00 ден

Гаранција 12 месеци 

Шифра: 2314C025AA Категорија:

Основни карактеристики
Брзина на печатење – Ц/Б [стр/мин] 5
Брзина на испис – боја [стр/мин] 8
Брзина на печатење 10kc15 [с] 60
Резолуција на испис [дпи] 4800×1200

Подржани формати за испис
10×15 cm
13×18 cm
A4