0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-10%

PRN INK CAN Pixma G3411

9.990,00 ден 8.990,00 ден

Гаранција 12 месеци

Спореди
Шифра: 2315C025AA Категорија:

Основни карактеристики
Брзина на принтање – Ц/Б [стр/мин] 8.8
Брзина на испис – боја [стр/мин] 5
Резолуција на испис [дпи] 4800×1200
Резолуција на копирање [дпи] 4800×1200
Вид на скенер flatbed
Резолуција на скенирање – физичка [дпи] 600×1200
Резолуција на скенирање – софтвер [дпи]
Опции
Дуплекс да

Подржани формати за испис
10×15 cm
13×18 cm
A4
B5