0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-5%

PRN INK Canon MF Pixma G2411

9.990,00 ден 9.490,00 ден

Гаранција 12 месеци

Шифра: 2313C025 Категорија:

Основни карактеристики
Брзина на принтање – Ц/Б [стр/ 8.8
Брзина на испис – боја [стр/ми 5
Резолуција на испис [дпи] 4800×1200
Време на испис на првата страна 60
Брзина на копирање – Ц/Б [стр 1
Брзина на копирање – боја [ст 1.7
Резолуција на копирање [дпи] 4800×1200
Време на копирањ на првата страна 30
Вид на скенер flatbed
Резолуција на скенирањ – физ 600×1200