0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-11%

PRN MFP HP MLJ 135w

8.990,00 ден 7.990,00 ден

Гаранција 12 месеци

Шифра: 4ZB83A Категорија:

Основни карактеристики
Брзина на пецатењ – Ц/Б [стр 20
Резолуција на испис [дпи] 1200×1200
Време на испис на првата стран 8.3
Брзина на копирањ – Ц/Б [стр 20
Брзина на копираве – боја [стр 20
Резолуција на копираве [дпи] 600×600
Време на копираве на првата ст 8.9
Меморија [МБ] 128
Емулација
PDF
SPL
Вид на скенер flatbed
Резолуција на скенираве – физи 600×600
Резолуција на скенираве – софт 600×600