0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-12%

PRN MFP HP MLJ M130a

8.390,00 ден 7.390,00 ден

Гаранција 12 месеци

Шифра: G3Q57A#B19 Категорија:

Основни карактеристики
Брзина на печатење – Ц/Б [стр 22
Резолуција на испис [дпи] 1200×600
Време на испис на првата стран 7.3
Брзина на копирање – Ц/Б [стр 22
Резолуција на копирање [дпи] 600×600
Време на копираве на првата ст 10.1
Распон на зум во копирањ – о 25
Распон на зум во копирањ – д 400
Меморија [МБ] 128
Проширливост [МБ] 0
Емулација
Вид на скенер Senzor za prepoznavanje slike (CIS)
Резолуција на скенирање – физи 600×1200