0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-9%

UPS nJoy Echo Pro 3000 3000 VA / 2400 W

33.990,00 ден 30.990,00 ден

Серијата Echo Pro е одличен избор за комерцијални поставки, нудејќи ја секоја важна карактеристика потребна во овој случај, како што се двојна онлајн конверзија, HID USB, итно исклучување (EPO), дополнителна SNMP картичка и многу повеќе. Оваа серија UPS има 3 опции за напојување, од кои секоја обезбедува загарантирана заштита за деловни компјутери, канцелариско осветлување, банкарски апликации и сите други корпоративни средини. Echo Pro произведува помалку од 40 dB шум додека работи, што е споредливо со амбиенталниот шум во урбана средина.

Гаранција 36 месеци на уредот, 12 месеци на батериите

Шифра: UPOL-OL300EP-CG01B Категорија:

Phase
Single Phase
Technology
On-line (VFI)
Typology
Tower
Output waveform
Pure Sine Wave
Output Power Factor
0.8
Power
3KVA / 2.4KW
Input Nominal Voltage
220 / 230 / 240V
Input Voltage Range
80 – 300 VAC
Input Nominal Frequency
50Hz / 60 Hz – user selectable
Output Nominal Voltage
208/220/230/240 VAC – user selectable
Output Voltage Precision
±1%
Outlets
4 x Schuko and Hard Wiring
Batteries Presence
Internal Only
Batteries Installed
6 x GP07122F (BTVACGUOBTD2FCN01B)

*for replacement please check accessories tab

Efficiency
Up to 96%*
LCD Display
Yes
Communication Ports
RS232
HID USB
SNMP
EPO
Noise Level
<40dB
Features

  • Low noise level
  • Auto-restart
  • Auto-charge
  • Automatic Bypass
  • Generator Compatible
  • NAS Synology Compatible

Typical Backup Time
7 minutes al 50% load (1200W)
Parallel operation
Not Supported
Generator Compatible
Yes
Dimensions (L x W x H)
416 x 196 x 342 mm
Weight
10.66 kg