0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-14%

UPS nJoy Seth 1000VA/600W

4.990,00 ден 4.290,00 ден

Исклучете го ризикот од оштетување со Seth серијата на UPS од nJoy. Seth ќе ја покрие и заштити целата ваша електроника. Има 3 Shuko излези поврзани со внатрешната батерија за да можете безбедно да го исклучите вашиот систем кога ќе снема струја. Лесен е за ракување и инсталирање, има функција за автоматско рестартирање и AVR за постојани нивоа на електричен напон.

Гаранција 36 месеци, 12 месеци за батерија

Шифра: PWUP-LI100ST-CG01B Категорија:

Power
1000 VA / 600 W

Type
Line Interactive

Nominal Input Voltage
230Vac

Accepted Input Voltage Range
140 ~ 300 VAC

Nominal Output Voltage
230Vac

Frequency
50Hz ~ 60Hz (Auto Sensing)

Outlets
3 x Schuko Battery Backup & Surge Protection

Battery Type
Sealed and leak proof maintenance

Battery Compatibility
nJoy PW5123

Battery Specification
12V 5Ah x 2

Typical Backup Time
– 25% Load – 23 min

– 50% Load – 7 min

– 75% Load – 3.3 min

– 100% Load – <2 min

Features

  • Automatic Voltage Regulation
  • Overload and over voltage protection
  • Auto restart while AC is recovering
  • Lightning and Surge Protection
  • Off mode charging
  • Compact size with local receptacles for easy use
  • Simple and easy installation & operation

Environment
Humidity: 20-90 % (nin-condensing)

Temperature: 0-40 grades Celsius

Physical Dimensions
315 x 110 x 189 mm

Weight 6.9 kg