0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.
-11%

UPS RACK NJOY CODE 2000VA / 1200W

17.490,00 ден 15.490,00 ден

Го препорачуваме овој UPS во ситуации кога е потребен едноставен, достапен систем за монтирање на решетката без други посебни барања. Тоа е совршено решение за безбедносни / CCTV системи и околини без тешки оптоварувања.

Гаранција 36 месеци, 12 месеци на батериите

Шифра: UPLI-LI200CO-AZ01B Категорија:
 • Power: 2000 VA / 1200 W
 • Type: Line Interactive
 • Nominal Input Voltage: 230 VAC
 • Nominal Output Voltage: 230 VAC
 • Frequency: 50 / 60 Hz Auto detection
 • Outlets

  – Input: 1 x IEC-320 C14

  – Output: 8 x IEC-320 C13

 • Transfer Time to Battery / AC: 4 ms (max 10 ms)
 • Communication Ports: USB
 • Typical Backup Time

  17 min for 25% load

  3.7 min for 50% load

  1.5 min for 75% load

  6 sec for 100% load

 • Battery Type
 • Sealed and leak proof maintenance

 • Battery Specification: 2 x GP09122L (PN: BTVACGUEBTC2LAZ01B)
 • Software
 • Monitor and control over USB

 • Features

  Automatic Voltage Regulator

  Overload and over voltage protection

  Auto restart while AC is recovering

  Lightning and Surge Protection

  Off mode charging

 • LCD Display
 • Load level, Battery level, AC mode, Battery mode, Bypass mode, Fault indicators

 • Environment
 • Humidity: 20-90 % (nin-condensing)

  Temperature: 0-40 grades Celsius

 • Physical Dimensions
 • Dimension: 300 x 438 x 86 mm

  Weight: 14.4 kg