0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-20%

WiFi AC Dual Plug TELLUR TLL331061

2.490,00 ден 1.990,00 ден

WiFi Smart AC приклучокот може да се контролира од каде било преку апликацијата Tellur Smart, нудејќи опција за контрола на секој приклучок поединечно.

Во рамките на апликацијата, можете да ја видите статистичката потрошувачка во KW / h за секој ден, додека напонот, јачината на струјата и ватите се прикажуваат во реално време за целиот уред.

Гаранција 24 месеци

Шифра: TLL331061 Категорија:

Излези: 2 x Шуко независна контрола
Напон: AC 100-230V
Максимално оптоварување: 16А
Максимална моќност: 3680W
Следење на потрошувачката на енергија: Да
Безжична фреквенција: 2.4GHz
Стандард за WiFi: IEEE 802.11b / g / n
Безбедност: WPA-PSK / WPA2-PSK / WPA / WPA2 / WEP / WPS2 / WAPI