0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-20%

Xiaomi Mi Air Purifier 3C

9.990,00 ден 7.990,00 ден

Гаранција 12 месеци

 SMART прочистувач за воздух
 LED дисплеј
 Автоматски режим со ласерски детектор за квалитет на воздух
 Повзување со Mi Home App апликација преку Wifi конекција
 Поддршка за гласовни асистенти Google Assistant и Амазон Алекса
 PM CADR – 320 m3h
 3 слојна филтрација True HEPA филтер
 Ефективна површина на заштита од 106 m2/h
 Трајност на филтер до 12 месеци
 Моќност 29W
 Тежина 4.6 кг
 Димензии- 240x240x520 мм