0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-9%

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

10.790,00 ден 9.790,00 ден

Гаранција 12 месеци

Шифра: 0001188761 Категорија:

 SMART прочистувач за воздух
 OLED дисплеј на допир
 Ласерски сензор за честички
 Повзување со Mi Home App апликација преку Wifi конекција
 Можност за гласовни контроли преку Alexa и Google Assistant
 PM CADR – 380m³/h
 3 слојна филтрација True HEPA филтер
 Најдобри резултати за соби до 45м2
 3 брзини
 Мод за работа при спиење
 Трајност на филтер до 12 месеци
 Тежина 4.8 кг
 Димензии- 240×240520 мм