0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.

Контакт

Контакт  Полињата обележани со * се задолжителни!

  СМАРТ КОМ СИСТЕМС ДООЕЛ Скопје
  Ул. Народни Херои Бр.23
  1000 Скопје, Р. Македонија

  Телефонски број: +389 78/374-087
  На телефонскиот број сме достапни секој работен ден од 9 до 16 часот.
  За време на празници и викенди не сме достапни.

  Корисничка поддршка: info@smartcom.mk
  Продажба: sales@smartcom.mk

  Наши Банкарски сметки:
  Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје: 250-0101019673-35
  ХалкБанк АД Скопје: 270-0717992801-89