0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.

Услови за испорака

Производот се испорачува на адресата која купувачот ја внeсол при креирање на нарачката и на начин кој самиот тој го одбрал. При подигнувањето на нарачката купувачот ја потпишува испратницата и дополнителните документи за подигање на производот. Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштетени. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци треба веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката. Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од еден до три работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место. Доколку нарачката е направена во неработен ден рокот започнува да тече од првиот работен ден. Во рокот на испорака не се пресметуваат неработните денови.

За нарачки потврдени до 13 часот испораката е во текот на истиот ден на територија на град Скопје.

Цената за испораката преку куриерските служби со кои соработуваме е на сметка на купувачот. Доколку износот на нарачката е поголем од 3.500,00 денари во тој случај испораката на територија на град Скопје е бесплатна.