0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-15%

Tellur Smart WiFi Solar Camera

12.990,00 ден 10.990,00 ден

Со Ultra HD 2K резолуција, оваа самостојна камера снима јасни и детални слики, додека неговиот соларен панел со висока ефикасност од 20 W и батеријата од 19200 mAh обезбедуваат континуирано напојување. Со прецизно и брзо откривање на движење PIR, ќе добивате предупредувања во реално време, додека функцијата за движење и навалување покрива поголема област за следење. Далечинско гледање и контрола од каде било преку апликацијата Tellur Smart и уживајте во беспрекорна компатибилност со Amazon Alexa и Google Home.

Гаранција 24 месеци!

Шифра: TLL331551 Категорија:
  • Ultra HD 2K resolution for clear and detailed images
  • Autonomous camera – High efficiency 20W solar panel backed by high capacity 19200 mAh battery
  • Accurate & fast PIR Motion Detection with real-time alerts
  • Remote view and control from anywhere through Tellur Smart APP
  • Pan & Tilt function covering a larger monitoring area
  • Compatible with Amazon Alexa & Google Home