0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.

HDD EXT WD Elements Portable 2TB

4.490,00 ден

Гаранција 24 месеци

Шифра: WDBU6Y0020BBK-WESN Категорија:

Основни карактеристики
Капацитет: 2TB
Интерфејс: USB 3.0
Бафер: [МБ] 8
Формат: 2,5″
Број на вртежи: [рпм] 5.400