0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.
-18%

UPS NJOY Soter 600/360w

5.490,00 ден 4.490,00 ден

4 стандардни излези за шуко поврзани со батеријата во внатрешноста. Заштитете ги вашите компјутери и нивните монитори за да можете да работите дури и за време на  прекини со средно и долго траење.

Гаранција 36 месеци, 12 месеци на батеријата!

Шифра: PWUP-LI060SR-AZ01B-1 Категорија:
 • Power 600 VA / 360 W
 • Type Line Interactive
 • Nominal Input Voltage 230 Vac
 • Nominal Output Voltage 230Vac
 • Accepted Input Voltage Range 170-280 VAC
 • Frequency 60/50 Hz (auto sensing)
 • Outlets 4 x Schuko outlets with protection
 • Transfer time 2-6 ms
 • Typical Backup Time
 • 25% Load – 10 min
 • 50% Load – 4 min
 • 75% Load – <2 min
 • 100% Load – <1 min
 • Communication Port USB
 • Battery Type
 • Sealed and leak proof maintenance
 • Free lead-acid Battery
 • Battery Specification 12V 5Ah x 1
 • Battery Compatibility nJoy PW5123
 • Software
 • Monitor & control over USB
 • Features
 • Automatic Voltage Regulation
 • Overload and over voltage protection
 • Auto restart while AC is recovering
 • Lightning and Surge Protection
 • Off mode charging
 • Compact size with local receptacles for easy use
 • Simple and easy installation & operation
 • Environment
 • Humidity: 0-90 % (non-condensing)
 • Temperature: 0-40 grades Celsius
 • Noise level: less than 40 dB
 • Physical Dimensions : 245 x 163 x 90 mm