0 Продукти - 0,00 ден
0
 • Нема продукти.
-13%

nJoy Aten PRO 3000

29.990,00 ден 25.990,00 ден

Aten е дизајниран со цел да понуди решение за опремата што е многу чувствителна на флуктуации на моќта а секогаш треба да биде заштитена. Бидејќи знаеме колку е важна вашата работа, ние нудиме еден производ со двојна конверзија наманет за сервери, центри за податоци или говорни мрежи.

Гаранција 36 месеци, 12 месеци за батеријата.

Шифра: PWUP-OL300AT-AZ01B Категорија:
 • Power
 • 3000 VA / 2400 W
 • Nominal Input Voltage
 • 230 Vac
 • Accepted Input Voltage Range
 • 110-300 Vac
 • Nominal Output Voltage
 • 230 Vac
 • Accepted Output Voltage Range
 • ±1% (in Battery Mode)
 • Type
 • On-line
 • Frequency
 • 40Hz ~ 70Hz
 • Outlets
 • 4 Outlets with Battery Backup & Surge Protection
 • Transfer time
 • AC-DC: Zero
 • Inverter to Bypass: 4ms
 • LCD Display
 • AC Mode, Battery Mode, Load Level, Battery Level, Input Voltage, Output Voltage, Overload, Fault and Low Battery
 • Communication Port
 • USB & RS232
 • Optional: Smart SNMP card supported
 • Battery Specification
 • 12V / 9Ah x 6
 • Battery Type
 • Sealed and leak proof maintenance
 • Battery Compatibility
 • ACPW-09120PW-AZ01B
 • Software
 • Software management included
 • Monitor & Control over USB, LAN and Internet
 • Operation Temperature
 • 0 ~ 40 C
 • Features
 • Pure Sine Wave Output
 • Generator compatible
 • Eco Mode
 • Efficiency
 • Up to 90% Efficiency Rates