0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-6%

UPS RACK nJoy Balder 6000VA/6000W

66.990,00 ден 62.990,00 ден

Овој UPS го препорачуваме за сервери и мрежи, телекоми, лифтови, медицинска опрема, индустриска опрема, индустриска автоматизација, банкомати, машина за билети, итно осветлување, системи за сигнализација, хотели и ресторани.

Гаранција 36 месеци!

Шифра: PWUP-OL06KBA-AZ01B Категорија:

UPS nJoy Balder 6000 6KVA/6KW, Single Phase, On-line (VFI), Rack (2U) / Convertible, Pure Sine Wave, Output Power Factor 1.0, Terminal Block Wiring, LCD Display, Batteries Installed None external only , up to 94% (AC Mode), Communication Ports RS232-USB-SNMP-EPO, Typical Backup Time With one 2U Battery Pack (16 x GP07122F batteries, BTVACGUOBTD2FCN01B) 5 min for ~ 3.300W load, Parallel operation Up to 3 units