0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.

PRN LaserJet HP M111w

4.990,00 ден

Гаранција 12 месеци

Шифра: 7MD68A Категорија:

Основни карактеристики
Брзина на испис А4 [стр/мин] 20
Време на испис на првата стран 8.5s
Резолуција на испис [дпи] 600×600
Меморија [МБ] 32
Интерфејс: USB 2.0 Hi-Speed – WiFi 802.11b/g/n