0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-7%

Rail Kit For rackmount UPS

2.690,00 ден 2.490,00 ден

Едноставна инсталација во било кој  кабинет.
Компатибилен со 19“ UPS-и што се монтираат на решетка.

Шифра: UPAC-RAILKIT-CG01B Категорија:

Compatibility
19 inch Rack
Maximum Load
70Kgs
Length
from 46.4 cm to 73.8 cm (18.3 to 29 inches)
Weight
1.51 kg
Dimensions (L x W x H)
435 x 45 x 45 mm