0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-9%

UPS NJOY Aster 1K 1000 VA/900 W / Input 1 x IEC-320 C14 & Output 8 x IEC-320 C13

22.990,00 ден 20.990,00 ден

СЕРИЈА АСТЕР -Трајниот чувар!

Во ерата на еколошка потрошувачка на енергија и енергетска ефикасност, ИТ професионалците сакаат да го минимизираат отпадот со тоа што ќе обезбедат подобро вклопување помеѓу барањата за инфраструктура и оптоварување. Нашата нова UPS -линија од серијата Астер помага да се намали комплексноста на системот, додека нуди максимална заштита од моќност. Тоа го прави со вградување по прифатлива цена на повеќе напредни технички параметри и, исто така, нудење комплементарен надворешен кабинет за батерии. Единиците 1 – 3 kVA се еднофазни, 0.9 фактор на моќност, висока ефикасност до 97% и наменети за горните комерцијални енергетски апликации.

Гаранција 36 месеци на уредит, 12 месеци на батериите

Шифра: UPCMCOP910HASCG01B Категорија:

Phase
Single Phase
Technology
On-line (VFI)
Typology
Rack (2U) / Convertible
Output waveform
Pure Sine Wave
Output Power Factor
0.9
Power
1KVA / 900W
Input Nominal Voltage
230V
Input Voltage Range
80-300 VAC
Input Nominal Frequency
50 Hz/60 Hz
Output Nominal Voltage
208/220/230/240 VAC
Output Voltage Precision
±1%
Outlets
Input 1 x IEC-320 C14

Output 8 x IEC-320 C13

Batteries Presence
Internal and / or External
Batteries Installed
3 X GP07122L (BTVACFUBBTO2LCG01B)
Efficiency
up to 97%*
LCD Display
Yes
Communication Ports
RS232
HID USB
SNMP
EPO
Typical Backup Time
10 minutes @ 50% load (450W)
Parallel operation
Not Supported
Generator Compatible
Yes
Noise Level
<45dB
Features
Auto Restart
Auto Recharge
Cold start
Internal bypass
ECO Mode for energy saving
Software management
Easy Battery Replacement
External battery pack (optional)
Dimensions (L x W x H)
438 x 430 x 88 mm
Weight
13.7 kgs