0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-10%

UPS RACK nJoy Balder 3000VA/3000W

59.990,00 ден 53.990,00 ден

Серијата Balder е совршено дизајнирана за центри за податоци, сервери, технички системи, ИТ системи, телеком, банкарски или медицински опрема, лабораториски опрема и било какви други комерцијални и индустриски апликации.

Гаранција 36 месеци на уред, 12 месеци на батерии!

Шифра: PWUP-OL300BA-AZ01B Категорија:

UPS NJOY Balder 3000 3KVA/3KW, Single Phase, On-line (VFI), Rack (2U) / Convertible, Pure Sine Wave, Output Power Factor 1.0, 8 x IEC C13 (4 x Programmable power management outlets), LCD Display, Batteries Installed 6x HR09122F, Efficiency up to 96%*, Communication Ports RS232-USB-SNMP-EPO, 11 minutes @ 50% load (1500W), Generator Compatible Yes, Noise Level<50dB