0 Продукти - 0,00 ден
0
  • Нема продукти.
-13%

UPS nJoy Keen USB 1000VA/600W

7.490,00 ден 6.490,00 ден

4 стандардни приклучоци шуко поврзани со акумулаторот. Обезбедете го секое парче опрема и уживајте во максималната заштита од прекини на електричната енергија.

USB communication port & RJ11/45 port
4 x Schuko outlets
Automatic Voltage Regulation

Гаранција 36 месеци, 12 месеци на батеријата!

Шифра: UPLI-LI100KU-CG01B Категорија:

Single Phase, Line-interactive (VI), Tower, Simulated Sine Wave, Output Voltage Precision ± 10%, 4 x Schuko Battery Backup 2 x RJ11/45 (IN/OUT) for modem/ phone/LAN surge protection, Batteries Installed 2 x GP07122L, Typical Backup Time 10 minutes at 50% load (300W), Communication Ports USB.